Ne pristanite na manje novca! Mi smo ovdje da vam pomognemo i naša firma je dizajnirana da osvoji vaš slučaj ozljeda. Nazovite i pustite nas da prevazidzemo vasa ocekivanja

Advokat u St. Louis-u za povrede u saobracajnoj nesreci

Dozvolite da te naši iskusni i suosjećajni advokati pokazu pravi put!

Sudari su glavni uzrok ozbiljnih povreda. Nažalost, saobraćajne nesreće su uobičajena pojava da se procjenjuje da će bukvalno svaka osoba koja vozi doživeti bar jednom u životu. Iako su neke automobilskih nezgoda uzrokovane nekontroliranim situacijama, ima mnogo više toga što se dešava zbog nemarnog ili nepromišljnog ponašanja drugog vozaca. Prije nego bilo ko pocne legalno voziti, mora biti testiran na njihovo razumijevanje pravila puta-ali većina sudara su uzrokovani vozačima koji krše ta ista pravila.

Ako ste povređeni u takvoj situaciji, možda se osećate bespomoćno i ljutito; Zašto bi vi morali patiti i plaćati za nemar drugih osoba? U Cantor Injury Law office, Mark Cantor i cijela pravna firma vjeruju da ne bi vi trebali patiti zbog nemara drugog vozača. Osiguranja i nemarni vozači moraju prihvatiti odgovornost za svoje ponašanje, i ako odbiju da vam plate ono što vam je duguju, ako oni to ne urade,mi ćemo uložiti tužbu i odnijeti vas slucaj na suđenje kod sudije.

Naši advokati u St. Louisu su posvećeni pobjedi na fer financijskom oporavku u ime žrtava automobilske nesreće. Od 1993, Mark Cantor se jako borio u ime naših klijenata, zarađujući multi-milionski finansijski oporavak za njih.

  • MATA
  • Million Dollar Advocates
  • Avvo
  • AV
  • Super Lawyers