Ne pristanite na manje novca! Mi smo ovdje da vam pomognemo i naša firma je dizajnirana da osvoji vaš slučaj ozljeda. Nazovite i pustite nas da prevazidzemo vasa ocekivanja

Advokati Kamionskih nesreca u St. Louis-u

Milioni dolara su osvojeni- vrhunsku pravnu zastupljenost.

Kad god je neko povređen kao rezultat velikog sudara kamiona, može imati razarajuće rezultate, ostavljajući žrtvu sa povredama koje mjenjaju život. Ako si bio umiješan u saobraćajnu nesreću u St. Louisu ili okolini, moraš zaštititi sebe i svoju obitelj. Važno je zadržati pravnog savjetnika koji vas može zastupati i tražiti maksimalnu kompenzaciju na koju imate pravo. I trebao bi to odmah uraditi, jer je kompanija za kamionce počela braniti slučaj dok je žrtva još uvijek u hitnoj na putu do bolnice. Zato čitaj dalje, ali nazovite Cantor Injury Law. Odmah ćemo sačuvati sve dokaze, uključujući i podatke o crnoj kutiji koji snima brzine voznje, , i druge podatke zajedno sa bilo kojim snimkom i telefonskim zapisima kako bi bolje zaštitili vas i vaše voljene.

Naš osnivač, Mark Cantor, može iskoristiti svoje životno iskustvo da vas lično zastupa i zaštiti vaše najbolje interese tokom pravnog procesa. Nedavno, naša firma je pomogla u pobjedi u zaslužnom obiteljskom $5.000.000 u slučaju smrti, mi možemo pomoći i vama isto.

Pomoc kroz tezak put tokom procesa poslije udesa

Iako možda mislite da je podnošavanje lične ozljede jednostavno, proces može biti prilično dugotrajan i kompleksan. Mi smo u praksi od 1993 i ovde smo da vam pomognemo da shvatite svaki korak tako da znate šta da očekujete. Poznati smo po posvećenosti našim klijentima i našim suosjećajnim, agresivnim zastupljenosti. I zato što znamo da vam treba dobar advokat od koga očekujete da vam osvoji najviše novca, pozivamo vas da uporedite troškove dok uzmemo manji postotak vaseg dobitka novca od mnogih konkurenata, tako da vi dobijete više novca kada slučaj bude osvojen.

Po zakonu o ozljedi Cntor injury law, Mark Cantor je pod znakom Martindale-Hubbell kao AV ocijenjen®, najviši nivo moguć za etiku i sposobnost, i izabran je za uključenje na listu super advokata®. On je član advokatske zagovornici za milion dolara, i ima savršenih 10 ocjena na Avvo. U firmi Cantor Injury Law, pronadjenik firme, Mark Cantor, osobno će vas upoznati i zastupati!

Uzroci i povrede u nesreći kamiona

Postoje brojne okolnosti koje mogu dovesti do saobraćajne nesreće, međutim, neki od zajedničkih uzroka koje smo svjesni su da su rastrojeni, pijani, drogirani i umorni vozači. Slabi putni uslovi, vremenski uslovi, i nepropisno natovareni kamioni ili tovar mogu dovesti do ozbiljnih sudara. Osobe mogu doci do veliki povreda, mogu izgubiti dio na njihovom tijelu ( ruku, nogu) , ozlijediti glavu I dosta vise od toga, kao I doci do smrti. Budite pazljivi , ali ako vam zatreba pomoc mi smo tu da vam pomognemo.

  • MATA
  • Million Dollar Advocates
  • Avvo
  • AV
  • Super Lawyers